Σoκ στον ΠΑΟΚ: Τέλος o Βιεϊρίνια, τα νέα ήταν τα χειρότερα που μπορούσαν να ακούσουν

Άσχημα μαντάτα για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει πολύμηνη αποχή από την αγωνιστική δράση

α χειρότερα νέα επιβεβαιώθηκαν για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν λαμβάνει τέλος και θα χρειαστεί να μείνει αρκετούς μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση.

Σε κάθε περίπτωση μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο, αφού έχει να ανέβει «Γολγοθά» το επόμενο διάστημα, προκειμένου να επιστρέψει υγιής στη δράση την επόμενη σεζόν. Όσο για το πλάνο αποκατάστασης του τραυματισμού, θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου».

Πηγη sport24.gr