Τραγωδία με 4χρονο κοριτσάκι: Απανθρακώθηκε σε παράπηγμα στην Κομοτηνή

φωτιά, εμπρηστικές , επίθεση, ξενοδοχείο, διαμέρισμα, πυρκαγιά, φωτιά, θάνατο, Διαβατά, φλόγες, πυρκαγιά, Πανόραμα, απορρίμματα

Νέα τραγωδία με κοριτσάκι που απανθρακώθηκε σε πρόχειρη κατασκευή, την οποία χρησιμοποιούσε η οικογένειά της για κατοικία, σημειώθηκε στην Κομοτηνή.

Γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε καταυλισμό, πιθανόν Ρομά, στις παρυφές της πόλης και αμέσως σήμανε συναγερμό.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις με 5 οχήματα και 11 πυροσβέστες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι πρόχειρη κατασκευή εντός του καταυλισμού είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέσα σε αυτήν την κατασκευή, την οποία χρησιμοποιούσε για κατοικία οικογένεια με επτά παιδιά, είχε εγκλωβιστεί κοριτσάκι 4 χρονών.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί το παιδί, το οποίο ανασύρθηκε απανθρακωμένο.

Δεν πρόλαβαν να τη σώσουν

Η κατασκευή που ήταν γεμάτη με τα υπάρχοντα της οικογένειας κάηκε ολοσχερώς.

Οι γονείς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρίσκονταν επί τόπου όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Οπως είπαν, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά πρόλαβαν να απομακρύνουν τα υπόλοιπα έξι παιδιά τους αλλά, δυστυχώς, όχι το κοριτσάκι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

The post Τραγωδία με 4χρονο κοριτσάκι: Απανθρακώθηκε σε παράπηγμα στην Κομοτηνή appeared first on .