Η 19χρονη που σοκάρει – «Βυθίζεται» σε αίμα γουρουνιού και τρώει πλακούντες για να παραμείνει νέα


Μπορεί να βρισκόμαστε στο 2015, φαίνεται όμως πως οι πρακτικές του 16ου αιώνα, όταν οι βασίλισσες χρησιμοποιούσαν αίμα κοριτσιών για να «ανανεώσουν» το δέρμα τους, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται και… σοκάρουν.

Μετά την Κιμ Καρντάσιαν που φωτογραφήθηκε με αίμα στο πρόσωπό της διαφημίζοντας τη μέθοδο καθαρισμού «vampire face», σειρά είχε μία 19χρονη από την Καλιφόρνια, η Σανέλ, η οποία υπό τον φόβο των γηρατειών κάνει καθημερινά μπάνιο με… ολόφρεσκο αίμα γουρουνιού το οποίο προμηθεύεται από το χασάπη της. Η κοπέλα γεμίζει τη μπανιέρα με το αίμα και βουλιάζει μέσα σε αυτή για να ανανεώσει –όπως λέει η ίδια- τα κύτταρα του σώματός της και να κάνει το δέρμα της απαλό και σφριγηλό.

Όπως παραδέχτηκε στην εκπομπή «True Life» του MTV, ο μεγαλύτερός της φόβος είναι οι ρυτίδες και η χαλάρωση του δέρματος που θα της στερήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ. Υποστηρίζει μάλιστα, πως τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι ορατά, κάτι που έχει αρχίσει να την τρελαίνει.

Για τον ίδιο λόγο, οι αποτοξινωτικές δίαιτες, η κατανάλωση πλακούντων ζώων και το πλύσιμο του προσώπου της 10 φορές την ημέρα, είναι μέρος του παιχνιδιού. Επιπλέον, δηλώνει αποκλειστικά και μόνο χορτοφάγος. Το ερώτημα βέβαια είναι ένα: Δεν υπάρχει κάποιος να… συμμαζέψει αυτό το κορίτσι;

Σύμφωνα με όσο είπε η ίδια στο MTV, η γιαγιά της ανησυχεί πολύ για τη σωματική και την ψυχική της υγεία, κάτι που όμως δεν είναι αρκετό για να την κάνει να σταματήσει και να απαρνηθεί τις αγαπημένες της μεθόδους καλλωπισμού.



The post Η 19χρονη που σοκάρει – «Βυθίζεται» σε αίμα γουρουνιού και τρώει πλακούντες για να παραμείνει νέα appeared first on HappyWorld.gr – Η Χαρουμενη Ελληνικη ενημερωση.

Be first to comment