CRAZY

Άγριο ξύλο σε τηλεοπτικό πλατό και η κορυφαία αντίδραση της παρουσιάστριας (video)

By  | 

Θυμάστε την αντίδραση του Προκόπη Παυλόπουλου (καμία αντίδραση) και του Γιώργου Παπαδάκη («όχι – όχι – όχι – όχι») όταν ο φασίστας βουλευτής της ΧΑ Κασιδιάρης, χτύπησε σε ζωντανή πανελλαδική σύνδεση τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη;

Ε, στη λεβεντογέννα Γεωργία, καμία σχέση!

Σε τηλεοπτική εκπομπή την οποία παρουσίαζε μια γυναίκα, οι δύο ντουλάπες οι δύο σωματώδεις καλεσμένοι της ήρθαν στα χέρια, εκσφενδονίζοντας νερά (μαζί με τα ποτήρια) και επιχειρώντας μπουνιές ο ένας στον άλλον.

Η ηρωική παρουσιάστρια όμως δεν δίστασε και μπήκε στη μέση απωθώντας τον έναν από τον άλλον. Όταν οι δύο τύποι την προσπέρασαν και συνέχισαν να παίζουν το ευγενές άθλημα της πάλης, η κομψή παρουσιάστρια, αφού σιγουρεύτηκε ότι το χτένισμά της δεν χάλασε, τράβηξε τον έναν από τους δύο από το χέρι για δεύτερη φορά, χωρίς να χάσει ούτε για μια στιγμή την ψυχραιμία της.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

These two Georgian politicians poured water over each other and exchanged kicks during a live TV debate https://t.co/iLaiEpU7Hi

— Sky News (@SkyNews) 27 Σεπτεμβρίου 2016

source

The post Άγριο ξύλο σε τηλεοπτικό πλατό και η κορυφαία αντίδραση της παρουσιάστριας (video) appeared first on Crazynews.gr.