FUN STORY

Ένας Ηλικιωμένος Άντρας Επισκέπτεται Κάθε Εβδομάδα τον Κουρέα του. Αλλά το Μυστικό που του Κρύβει για 5 Ολόκληρα Χρόνια; Συγκλονιστικό!

By  | 

O Marlo Matthews εργάζεται σε κουρείο στο Μέμφις στη πολιτεία Τενεσί. Ενώ έχει πολλούς πιστούς πελάτες, ένας από αυτούς έχει μια πολύ ξεχωριστή ιστορία:

«Ο άντρας στη καρέκλα είναι ο κύριος Earl….Ο κύριος Earl ζει στο διπλανό σπίτι δίπλα στο κουρείο, και έχει κάποια ασθένεια μνήμης, και έτσ…


O Marlo Matthews εργάζεται σε κουρείο στο Μέμφις στη πολιτεία Τενεσί. Ενώ έχει πολλούς πιστούς πελάτες, ένας από αυτούς έχει μια πολύ ξεχωριστή ιστορία:

«Ο άντρας στη καρέκλα είναι ο κύριος Earl….Ο κύριος Earl ζει στο διπλανό σπίτι δίπλα στο κουρείο, και έχει κάποια ασθένεια μνήμης, και έτσι αν του πείτε κάτι σήμερα θα το ξεχάσει, και αν το ξαναπείτε αύριο θα είναι σαν μια καινούρια πληροφορία γι” αυτόν…

Ο αδερφός του συνήθιζε να έρχεται κάθε εβδομάδα και να με πληρώνει να τον κουρεύω. Τότε ο κύριος Earl ερχόταν και με ρωτούσε αν με πλήρωσε ο αδερφός του για να κουρευτεί, και πάντα του έλεγα “ναι κύριε, το χρέος σας έχει ήδη πληρωθεί…Ο αδερφός του κυρίου Earl πέθανε πριν από 5 χρόνια και εκείνος δε το θυμάται, εξακολουθεί να έρχεται κάθε εβδομάδα και να ρωτάει για το χρέος αν καλύφθηκε…

Πάντα του λέω το ίδιο πράγμα και τον κουρεύω. Ξέρω ότι ο αδερφός του μας κοιτάζει από το Παράδεισο και μας προσέχει. Αυτή είναι αρκετή αμοιβή για μένα…Κάποια πράγματα είναι καλύτερα από τα χρήματα…»

Credit: hefty.co

source

The post Ένας Ηλικιωμένος Άντρας Επισκέπτεται Κάθε Εβδομάδα τον Κουρέα του. Αλλά το Μυστικό που του Κρύβει για 5 Ολόκληρα Χρόνια; Συγκλονιστικό! appeared first on Crazynews.gr.