FUN STORY

Αδελφός της πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα -10 χρόνια αργότερα, στα γενέθλιά της, οι γονείς της αποκάλυψαν ένα μεγάλο μυστικό!

By  | 

Οι οικογένειες από τη Λατινική Αμερική θεωρούν τα δέκατα πέμπτα γενέθλια των παιδιών είναι πολύ σημαντικό γεγονός που ονομάζεται Quinceanera.

Αυτή η μέρα, ήταν quinceanera party της  Monique Salinas η οποία ζει στο Benavides,  στο Τέξας με την οικογένειά της.

Παρ ‘όλα αυτά, υπήρχε μια σκιά σε όλους γι αυτήν την ευτυχία: πριν από 10 χρόνια, ο αδελφός Monique, ο Mikey, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Οι γονείς τους μέσα στη θλίψη τους, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του του αδερφού της, σώζοντας έτσι τη ζωή ενός μικρού κοριτσιού.

Η Aubrey Reeves ήταν 8, όταν έλαβε την καρδιά του Mikey. Το σώμα της είχε ήδη απορρίψει δύο καρδιές, αλλά όχι τη συγκεκριμένη: ήταν μια τέλεια αντιστοιχία για εκείνη. Τα νεφρά ήταν επίσης μεταμοσχευμένα, και τώρα είναι 18 χρονών.

Παρά το γεγονός ότι οι δωρεές οργάνων είναι ανώνυμες, δέκα χρόνια αργότερα τα προσωπικά στοιχεία της Aubrey στάλθηκαν στους γονείς του Mikey προκειμένου να γνωρίσουν ότι ο γιος τους είχε σώσει τη ζωή κάποιου. Αυτό οδήγησε τους γονείς του να προσκαλέσουν την Aubrey στα δέκατα πέμπτα γενέθλιά της κόρης τους για να της κάνουν έκπληξη. Οι γονείς της Monique είπαν:« η καρδιά του νεκρού αδελφού σου Monique,  του Mikey, είναι στη μέση του δωματίου, και είναι ζωντανή, χτυπάει στο στήθος ενός νεαρού κοριτσιού. »

Η Monique, η Aubrey και η μητέρα της Monique αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε λυγμούς. Αλλά τελικά, η Monique ήταν στην απίστευτη ευχάριστη θέση να αισθάνεται παλλόμενη την καρδιά του αδελφού της. Ήταν χαρούμενη γιατί ένιωθε ότι ο αδελφός της ήταν ακόμα εκεί στο πάρτι, με κάποιο τρόπο. Και τα δύο κορίτσια αισθάνθηκαν αμέσως σαν αδελφές.

 

 

 

loading...