TOP STORY

Αιγύπτιος ψαράς: Μετά την επίθεση των μελών της Χ.Α. είμαι πεθαμένος

By  | 

Ξεκίνησε στο Εφετείο Αθηνών η εξέταση της δεύτερης δικογραφίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής σχετικά με τη δολοφονική επίθεση κατά Αιγυπτίων ψαράδων το 2012.

Πρώτος κατέθεσε ο Εμπάρακ Αμπουζίντ, ο οποίος περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε στις 12 Ιουνίου 2012 από ομάδα 17-18 μελών της Χρυσής Αυγής, ενώ κοιμόταν στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή του Περάματος.

«Ήλθα πριν από πέντε χρόνια στην Ελλάδα, χωρίς την οικογένεια μου που ζει στην Αλεξάνδρεια. Ήλθα για να δουλέψω, για να μπορέσω να ταΐζω τα παιδιά μου. Ο πατέρας μου πέθανε ένα χρόνο αφότου χτύπησα, έχω πέντε παιδία, τρία αδέλφια, και όλοι τους στηρίζονται σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο μόνος λόγος που είναι ζωντανός σήμερα είναι πως το τάγμα εφόδου που του επιτέθηκε νόμιζε πως ήταν νεκρός.

Καταθέτοντας καθιστός σε μία καρέκλα, λόγω των προβλημάτων υγείας του, ο Εμπάρακ Αμπουτζιν τόνισε ότι «φοβάμαι ακόμη και όταν περπατάω, όλοι οι ξένοι φοβούνται. Είμαι πεθαμένος. Δεν θα χει διαφορά, ακόμη κι αν με σκοτώσουν έξω από το δικαστήριο. Δεν μπορώ πια να ταΐσω τα παιδια μου».

loading...