FUN STORY

Η Εξομολόγηση μια Μητέρας που Συγκλονίζει: «Γιατί Συγχώρεσα την Δολοφόνο των Παιδιών μου»

By  | 

Καθώς ο γιατρός έκλεισε απαλά την πόρτα του δωματίου, η Danielle Lambert ήξερε πως τα νέα ήταν άσχημα. Εκείνη και ο άντρας της, Ken, κατέρρευσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και ξέσπασαν σε δάκρυα. “Δεν υπήρχαν λέξεις. Ξέραμε πως τα παιδιά μας δεν θα έρθουν ξανά στο σπίτι,” είπε. 

“Τα τραύματά τους ήταν τόσο σοβαρά που το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον και να κλάψουμε.” Όταν αποχαιρετούσαν στις 11 Γενάρη του 2008 τα παιδιά τους, για να πάνε σ΄ ένα παιδικό πάρτι δεν φαντάζονταν πως δεν θα τα ξανάβλεπαν…

Η δίδυμη αδερφή της Ντανιέλ, Μάρσι Θιμπό, σφράγισε μια για πάντα τη ζωή της οικογένειάς. Πήρε τα παιδιά της Ντανιέλ και του Κεν, για να τα πάει σε ένα πιτζάμα πάρτι στα ξαδέρφια τους κι αντί να ακολουθήσει το κανονικό δρομολόγιο , έριξε το αυτοκίνητο σε ένα χαντάκι κατά μήκος της εθνικής οδού.

Στη συνέχεια, περπάτησε με τα παιδιά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν κι οι τρεις.

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως ήταν τροχαίο ή επιπολαιότητα της θείας τους, όμως ο Κάλεγκ, 5 χρονών κι η Σέιν, 4 σκοτώθηκαν , διότι η θεία τους είχε μία ψυχωσική διαταραχή. Ενώ όλοι νόμιζαν ότι παίρνει τα φάρμακά της, εκείνη τα είχε σταματήσει. Προτού σκοτωθούν από το αυτοκίνητο είχε ξεγυμνώσει τα παιδιά κι είχε αφήσει εκεί τα ρούχα τους.

Από τι έπασχε η αδερφή της;

Μήνες πριν την τραγική εκείνη μέρα, η Μάρσι Θιμπό είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή βαριάς μορφής κι αφ΄ότου έχασε τη δουλειά της, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Η 39άχρονη γυναίκα, παντρεμένη με δυο έφηβες κόρες είχε κρατηθεί για μια εβδομάδα σε ψυχιατρική μονάδα στο Μπελμόντ της Μασαχουσέτης.

Μετά την απομάκρυνσή της η Θιμπό δεν πήγε για θεραπεία στα εξωτερικά ιατρεία ούτε έλαβε κάποια ψυχιατρική φροντίδα. Όλοι πίστευαν πως όλα είναι κανονικά πια, αν κι υπήρχε ανησυχία μεταξύ των μελών της οικογένειας που δεν ήθελαν καν να τη συζητήσουν.

Εκείνο που δεν ήξερε η Ντανιέλ ήταν πως λίγο προτού παραδώσει τα παιδιά στην αδερφή της, εκείνη είχε συλληφθεί από την Αστυνομία γιατί πήγαινε μες τη μέση του δρόμου. Ένας περαστικός είχε σταματήσει να τη βοηθήσει αλλά εκείνη αντέδρασε. Στη συνέχεια κάθισε σε μια λακκούβα με νερό κι άρχισε να πιτσιλά.

Επτά χρόνια μετά την τραγωδία των παιδιών τους. το ζευγάρι έχει προχωρήσει στη ζωή του. Το τραύμα πάντα θα είναι εκεί όπως λένε, αλλά νιώθουν πως έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Η Ντανιέλ κι ο Κεν μπήκαν στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τον Ιούλιο του 2012 η Ντανιέλ γέννησε δίδυμα αγοράκια, τους Κέλτον και Σέιντον. Την ίδια στιγμή όμως αποφάσισαν να κάνουν και κάτι για περιπτώσεις σαν τη δική τους. Δημιούργησαν μια Οργάνωση για την ευαισθητοποίηση κατά της αυτοκτονίας, ώστε να προλάβουν κι άλλες οικογένειες που βλέπουν ανησυχητικά σημάδια, όπως αυτά της αδερφής της.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι απλό. Πάντα υπάρχει ένα αγκάθι. Η ευτυχία δε φτάνει ποτέ στο 100%. Πάντα σε γενέθλια, γιορτές… Διαρκώς σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και τα άλλα παιδιά μας σήμερα και να είναι 12 και 13 ετών.

Τα μικρά βλέπουν τις φωτογραφίες και καληνυχτίζουν τα αδέρφιά τους, ενώ τώρα έχουν αρχίσει και κάνουν περισσότερες ερωτήσεις, αφού οι εικόνες τους υπάρχουν στο σπίτι. Αλλά νιώθουμε πως έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία».

Credit: goodhousekeeping.com

source

The post Η Εξομολόγηση μια Μητέρας που Συγκλονίζει: «Γιατί Συγχώρεσα την Δολοφόνο των Παιδιών μου» appeared first on Crazynews.gr.