FUN STORY

Κι όμως! Αυτή η Λεπτομέρεια έχει Σώσει τη Ζωή Εκατοντάδων Παιδιών!

By  | 

Όλοι μας γνωρίζουμε αυτά τα στυλό, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν ποτέ σκεφτεί πραγματικά γιατί η κορυφή από το καπάκι τους είναι έτσι.

Το 1991, η εταιρεία BIC παρουσίασε μια νέα σχεδιαστική λύση για το στυλό της, η οποία παρέμεινε εντελώς απαρατήρητη από την πλειοψηφία των ανθρώπων: πλέον υπήρχε…


Όλοι μας γνωρίζουμε αυτά τα στυλό, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν ποτέ σκεφτεί πραγματικά γιατί η κορυφή από το καπάκι τους είναι έτσι.

Το 1991, η εταιρεία BIC παρουσίασε μια νέα σχεδιαστική λύση για το στυλό της, η οποία παρέμεινε εντελώς απαρατήρητη από την πλειοψηφία των ανθρώπων: πλέον υπήρχε μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος από το καπάκι.

Πολλοί άνθρωποι δεν έδωσαν καμία προσοχή σε αυτήν την καινοτομία. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, αυτή τους η καινοτομία έσωσε τη ζωή ενός μεγάλου αριθμού παιδιών σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από εκατό παιδιά, για να είμαστε ακριβείς, καθώς και έναν ελαφρώς μικρότερο αριθμό ενηλίκων.

Τα μικρά παιδιά αγαπούν να δοκιμάζουν κάθε τι που πέφτει στα χέρια τους, ειδικά αν είναι κάτι μικρό που μπορούν να χωρέσουν ολόκληρο στο στόμα τους. Οι ενήλικες, από την άλλη πλευρά, συνηθίζουν να μασάνε το καπάκι ενός στυλό όταν επικεντρώνονται έντονα ή όταν είναι νευρικοί. Ένα καπάκι όμως μπορεί πολύ εύκολα να τραυματίσει την τραχεία, προκαλώντας ακόμη και πνιγμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η μικρή τρύπα στο καπάκι βοηθά το άτομο να λαμβάνει αρκετό οξυγόνο, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο!

Credits: Bright Side

source

The post Κι όμως! Αυτή η Λεπτομέρεια έχει Σώσει τη Ζωή Εκατοντάδων Παιδιών! appeared first on Crazynews.gr.

loading...