FUN GOSSIP

Μια ζωή στη δίαιτα: «Στη Γ Λυκείου ήμουν 100 κιλά! Έτρωγα 1 ντομάτα κι 1 αγγούρι!»

By  | 

Για τη μάχη που έδωσε με τα παραπανίσια κιλά μίλησε η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η ηθοποιός, που απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο show μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», έχει βιώσει τον ρατσισμό λόγω των κιλών της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Ένας πωλητής ρούχων που αρνήθηκε να της δώσει ρούχα να δοκιμάσει, επειδή πίστευε ότι δεν θα της έκαναν…

«Όταν ήμουν στην Τρίτη λυκείου, που ξεκίνησα και τη μεγάλη δίαιτα ήμουν 100 κιλά. Για να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσεις δίαιτα θέλεις το σωστό ερέθισμα. Δεν με ένοιαζε να χάσω κιλά για κάποιο λόγο. Τους ενοχλεί ότι είμαι παχιά; Ας κοιτάξουν τα δικά τους θέματα, να μην με κάνουν παρέα. Ο σωστός λόγος που πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα είναι ότι στην Τρίτη λυκείου αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά. Με ενδιέφερε η λυρική σκηνή, το κλασικό τραγούδι. Πήρα την απόφαση και ο πρώτος άνθρωπος που του το είπα ήταν η Κάρμεν Ρουγγέρη. Θέλεις την αφορμή στη ζωή μας, αυτό το κλικ που θα σε κάνει να ξεκινήσεις!», εξομολογήθηκε η Ελένη Καρακάση.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Ελένη μιλάει για τα παραπανίσια κιλά που είχε στο παρελθόν και πάλεψε για να τα χάσει: «Πάντα ήμουν παχύσαρκο παιδί. Ξεκίνησα μία μεγάλη δίαιτα. Από τα 100 πήγα στα 70, από τα 70 πήγα στα 83 και από τα 83 πήγα στα 49. Έκανα πολύ κακό στον εαυτό μου, έτρωγα μια ντομάτα κι ένα αγγούρι. Αυτό που λένε κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με βλέπω 100 κιλά το έχω ζήσει. Έβλεπα φωτογραφίες μου και δεν καταλάβαινα ότι ήμουν εγώ. Ήμουν τυχερή γιατί δεν μπορούσα να προκαλέσω εμετό στον εαυτό μου. Φέτος το καλοκαίρι έμεινα χωρίς δουλειά και ήταν μεγάλη φρίκη γιατί δεν είχα κλείσει τίποτα για τον χειμώνα. Εκεί πάνω άρχισα να τρώω άτσαλα και πήρα 2-3 κιλά. Επηρεασμένη από την Τζένη Διαγούπη πήγα στη δική της διαιτολόγο και ξεκίνησα διατροφή«, είχε πει σε παλαιότερη της συνέντευξη, όταν ήταν καλεσμένη στο HappyDay.

merymerygr

The post Μια ζωή στη δίαιτα: «Στη Γ Λυκείου ήμουν 100 κιλά! Έτρωγα 1 ντομάτα κι 1 αγγούρι!» appeared first on Master News.

loading...