TOP STORY

Ξεφτίλα – Βίαζε την ανιψιά του και έφαγε μόλις 3 χρόνια φυλακής

By  | 

Σε φυλάκιση τριών χρόνων καταδίκασε την Πέμπτη το Δικαστήριο Λάρνακας έναν 39χρονο από την Ελλάδα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλικης ανιψιάς του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη δίκη, η οποία διήρκεσε πολλούς μήνες, ο 39χρονος είχε εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη της οικογένειας της ανήλικης, καθώς ο πατέρας της που έχει πεθάνει, ήταν αδελφός της συζύγου του κατηγορούμενου.

Η ανήλικη κατέθεσε ότι ο θείος της την ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του για δύο ολόκληρα χρόνια. Όταν πέθανε ο πατέρας της, ανέφερε τα περιστατικά στη μητέρα της και μαζί έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 39χρονο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ανήλικη διέμενε στο σπίτι του θείου της μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η κοπέλα είχε καταθέσει πως ο θείος της έχει μια ελιά στα γεννητικά όργανα, ώστε να αποδείξει ότι όντως τον είχε δει γυμνό, κάτι που ο κατηγορούμενος αμφισβητούσε.

Μετά από εξέταση που έγινε από ιατροδικαστή αποδείχθηκε πως η ανήλικη είχε περιγράψει με ακρίβεια χαρακτηριστικά του σώματος του θείου της.

[via]