Το τριπλό… χτύπημα του Μάρκου Σεφερλή! Όλο το παρασκήνιο

Από το περιοδικό TV24

Μετά από μια μικρή αποχή, ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητά του STAR, παρουσιάζοντας δύο ολοκαίνουριες εκπομπές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του…

Στα μέσα του καλοκαιριού πολλοί θεωρούσαν σίγουρη την παραμονή του ηθοποιού στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. Τα διαφορετικά «θέλω» μεταξύ των δύο πλευρών οδήγησαν και στον.. χωρισμό. Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του καναλιού τού πρότειναν μια εκπομπή τελείως διαφορετική από αυτή που παρουσίαζε, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο γυναικείο κοινό. Αυτό δεν άρεσε στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος αποφάσισε να πει «όχι» και να συνεχίσει σε άλλες τηλεοπτικές πολιτείες και δη της… Κηφισιάς.

Ετσι ξεκίνησε μια σειρά επαφών με τα στελέχη του STAR, που ούτως ή άλλως διατηρεί άψογες σχέσεις, αφού όλα αυτά τα χρόνια προβάλλει τις θεατρικές παραστάσεις του. Από τη στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής δήλωνε «ελεύθερος», αποφάσισαν να του κάνουν μια δελεαστική πρόταση για να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η αρχή έγινε με το νέο παιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας «Blind Taste», του οποίου η παραγωγή ανατέθηκε στην «Art of Comedy» που ανήκει στον Μάρκο Σεφερλή. Η πρόταση, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει δύο εκπομπές. Ειδικότερα: Μια σατιρική εκπομπή 15λεπτης διάρκειας που θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στο επόμενο διάστημα. Η δεύτερη εκπομπή δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο show που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη. Οι άμεσα εμπλεκόμενοι με τη συγκεκριμένη παραγωγή τηρούν σιγή ιχθύος για το concept του show, αλλά μάθαμε ότι θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ηθοποιού. Η δεύτερη εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του STAR στο β΄ μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Φυσικά η παραγωγή και των δύο εκπομπών ανήκει στην «Art of Comedy».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια. «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Είναι ζήτημα… χρόνου να πέσουν και υπογραφές, για να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή», αναφέρει πηγή στο περιοδικό. «Αυτή την περίοδο ο Μάρκος βρίσκεται στην Κύπρο για τις παραστάσεις. Πιστεύω ότι με την επιστροφή του θα τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες», καταλήγει η ίδια πηγή.

The post Το τριπλό… χτύπημα του Μάρκου Σεφερλή! Όλο το παρασκήνιο appeared first on Realbomb.

Be first to comment