FUN STORY

Μωράκι πάσχει από σπάνιο σύνδρομο που έχει κάνει το κεφάλι της έτσι! Μετά τη 10η επέμβαση όμως…

By  | 

Όταν ο φωτογράφος Arindam Deywas επισκέφθηκε το χωριό Tripura στη βορειοανατολική Ινδία, συγκλονισμένος ανακάλυψε ένα μωρό που το κεφάλι του ήταν τρεις φορές μεγαλύτερο από αυτό ενός μέσου βρέφους. Το όνομα του παιδιού είναι Roona Begum και γεννήθηκε με υδροκεφαλίαση που είχε ως αποτέλεσμα τη συσσώρ…


Όταν ο φωτογράφος Arindam Deywas επισκέφθηκε το χωριό Tripura στη βορειοανατολική Ινδία, συγκλονισμένος ανακάλυψε ένα μωρό που το κεφάλι του ήταν τρεις φορές μεγαλύτερο από αυτό ενός μέσου βρέφους. Το όνομα του παιδιού είναι Roona Begum και γεννήθηκε με υδροκεφαλίαση που είχε ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση νερού στο κεφάλι της.

Οι τοπικοί γιατροί συμβούλευσαν τον πατέρα της να την πάρει σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά η οικογένειά της δεν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά. Έτσι, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να περιμένουν για ένα θαύμα να συμβεί.

Το θαύμα πήρε σάρκα και οστά στο πρόσωπο του Deywas: οι φωτογραφίες της οικογένειας μοιράστηκαν παγκοσμίως σε εφημερίδες οι οποίες συνέβαλαν στη συγκέντρωση χρημάτων για την θεραπεία της Roona!

Μωράκι πάσχει από σπάνιο σύνδρομο που έχει κάνει το κεφάλι της έτσι! Μετά τη 10η επέμβαση όμως…

Μετά από 10 χειρουργικές επεμβάσεις, το κεφάλι της από 37 ίντσες έφτασε τις 23. Τώρα, μπορεί να σηκώσει το κεφάλι της και να χαμογελάσει, κάτι το οποίο εδώ και 5 χρόνια ήταν ακατόρθωτο γι” αυτήν.

Δείτε ολόκληρη την συγκινητική ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Credits: Witty Feed

source

The post Μωράκι πάσχει από σπάνιο σύνδρομο που έχει κάνει το κεφάλι της έτσι! Μετά τη 10η επέμβαση όμως… appeared first on Crazynews.gr.