Home > TOP STORY > Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Ρόδου

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο της Ρόδου, καθώς εκατοντάδες επιβάτες εμφάνισαν συμπτώματα έντονου βήχα και έντονο τσούξιμο στα μάτια.

Οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου έχουν εκκενωθεί, ενώ έχουν γίνει καταγγελίες για χρήση σπρέι πιπεριού.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου δεν είναι σε θέση να πουν με σιγουριά εάν επρόκειτο όντως για σπρέι πιπεριού.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από την βρετανική εφημερίδα Mirror, αφότου δέχθηκε tweet από συγγενή επιβατών, ο οποίος εξέφραζε την έντονη ανησυχία του.

Δεκάδες ταξιδιώτες, στην πλειοψηφία τους τουρίστες, βρίσκονται εκτός terminal, αναμένοντας οδηγίες από τις ελληνικές αρχές, ενώ πολλοί έχουν ζητήσει ιατρική βοήθεια, προκειμένου να ξεπεράσουν τα συμπτώματα.

Όπως υποστηρίζουν τουρίστες που βρίσκονται στον χώρο, έχουν αναβληθεί πτήσεις, για να μπορέσει να ελεγχθεί ο χώρος και να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο σημείο αναφέρουν πως υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ επιβατών, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα αναμονής, με αποτέλεσμα να διαχυθεί σε όλο το χώρο το χημικό και να προκαλέσει τα έντονα συμπτώματα βήμα και τσούξιμο των ματιών σε έναν ικανό αριθμό επιβατών.

Loading...